اگر آبگوشت‌تان سوخت به آن شکر اضافه کنید!

شناسهٔ خبر: MTEyMjA4 -
هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید.

به گزارش پیک نکا، هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را می سوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید.

می توانید مقدار خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی میشود.

نوداد

 

ارسال نظر

بالا
کیمیا سامانه